Park Rusthoff

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws en archief Getuigen gezocht

Getuigen gezocht

Omstreeks 15 september j.l.  is er een flinke schade ontstaan aan het  hekwerk van Park Rusthoff te Sassenheim, recht tegenover het Notariskantoor De Ruiter aan de  J.P. Gouverneurlaan.

Vermoedelijk is daar iemand met zijn of haar auto vanuit een parkeervak, dat ter plekke haaks op het hekwerk ligt, met een behoorlijke vaart tegen het hekwerk beland. Bijgaande foto laat zien dat de schade aanzienlijk en derhalve een enorme schadepost voor de Stichting Beheer Park Rusthoff (SBPR) is.

Degene die deze schade heeft veroorzaakt wordt daarom vriendelijk verzocht zich te willen melden via het e-mailadres van de voorzitter van de SBPR, Ronald van de Graaf, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . N.B. U bent hier mogelijk voor verzekerd. Indien u uw naam en telefoonnummer door wilt geven wordt er door Ronald contact met u opgenomen. Mocht u getuige zijn geweest van dit voorval dan verzoeken wij u om ook via dit e-mailadres te willen reageren of anoniem bij de politie via  tel. 0800-7000 of meldmisdaadanoniem. nl

 

 

 

Foto's Hans Wilson

 

 

 

 

 

2 oktober 2017