Park Rusthoff

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Park in foto's

Foto's in het Park

Wijziging in “Park in foto’s” met ingang van augustus 2013.

Tot op heden was deze rubriek seizoengebonden hetgeen betekent dat met het wisselen der seizoenen ook de foto’s wisselden hetgeen echter wel een zeer eenzijdig beeld van het park gaf.

Met ingang van augustus 2013 hebben wij dan ook besloten om de foto’s van alle jaargetijden te plaatsen. Zodoende heeft u een prima inzicht het jaar rond en mocht u zich tijdens de zomer  afvragen hoe  het park er uit ziet gedurende de winter dan kunt u dat allemaal per direct in deze rubriek bekijken. Voor zover bekend kunt u ook de titel van een betreffende foto plus de naam van de persoon die hem gemaakt heeft bekijken. U hoeft slechts de muis op een foto te houden en de gegevens worden zichtbaar.

In deze rubriek mag ook u uw foto’s plaatsen. Heel graag zelfs, zodat dit een rubriek van en voor iedereen wordt.  Wij houden ons dan ook van harte aanbevolen. Wilt u meedoen? Stuur dan s.v.p. uw foto’s naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Zie ook onderaan deze pagina.

 

 

==========voorjaar==========

 

 

 

==========Zomer==========

 

 

 

 

==========Herfst==========

 

 

 

 

==========Winter==========

 

 

 

 

 

De foto’s op de website komen het best tot hun recht als zij ‘liggend’ worden geplaatst. De voorkeur voor formaat van de foto’s is 2560 pixels langste zijde, 100 ppi.

Stuur  s.v.p. uw foto’s naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Door het inzenden van de foto gaat de maker/maakster ermee akkoord dat de foto eventueel:

– ook wordt gebruikt voor plaatsing bij andere media; bijvoorbeeld Facebook, en/of plaatselijke media

– wordt bewerkt, bijvoorbeeld belichting, rechtzetten en/of uitsnijden.