Park Rusthoff

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws en archief
Nieuws

Dag van het Park was een Superdag in Park Rusthoff

Sassenheim, 21 mei 2017 – “We worden hier zó blij van. Wij genieten van alle educatie die we aan de kinderen geven en zij vinden dit de allerleukste les van de week. Dit vertelde Bernadet van Vliet die samen met onder andere Marja van Steijn wekelijks te vinden is in de Schooltuinen van Park Rusthoff.

Lees meer...
 

Pluimvee weer vrij in Park Rusthoff

Op de kinderboerderij in Park Rusthoff is het weer een drukte van belang. De kippen scharrelen weer vrolijk in het rond op het erf en op de dierenweide. Ook de duiven fladderen er weer lustig op los.

Lees meer...
 

Schooltuinproject Park Rusthoff eerste winnaar van de Teylinger Prijs

Het Schooltuinproject van Park Rusthoff is door de jury gekozen als eerste winnaar van de Teylinger Prijs.

Lees meer...
 

Park Rusthoff viert vervroegde dag van het park

Wordt de landelijk “Dag van het park” officieel op zondag 28 mei a.s. georganiseerd, daar Park Rusthoff die dag echter is gereserveerd voor andere activiteiten wordt deze dag in Park Rusthoff een week vervroegd en zal daarom plaats vinden op zondag 21 mei a.s. van 12.00 tot 16.00 uur.

Lees meer...
 

Vooraankondiging Oldtimersfestival

In 2016 was het Oldtimerfestival een geweldig succes, daarom organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff, samen met een aantal oldtimer-enthousiastelingen en de TOV Sassenheim, op zondag 20 augustus 2017 wederom een Oldtimerfestival in Sassenheim.

Lees meer...
 


Pagina 4 van 56