Park Rusthoff

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws en archief
Nieuws

Vooraankondiging Oldtimersfestival

In 2016 was het Oldtimerfestival een geweldig succes, daarom organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff, samen met een aantal oldtimer-enthousiastelingen en de TOV Sassenheim, op zondag 20 augustus 2017 wederom een Oldtimerfestival in Sassenheim.

Lees meer...
 

Paasvuur in Park Rusthoff

Op Paaszaterdag 15 april a.s. om 21.00 uur wordt op het grote eiland in Park Rusthoff door de gezamenlijke kerken van Sassenheim als start van de Paaswake het traditionele Paasvuur ontstoken en kan iedereen genieten van het indrukwekkende schouwspel van het verspreiden van het Licht.

Lees meer...
 

Nieuwe eendentrapjes in Park Rusthoff

Na diverse klachten, in het voorjaar van 2016, dat  jonge eendjes met de allergrootste moeite of ook vaak helemaal niet vanuit het water op de kant konden klauteren, hebben medewerkers van Faunasupport op vrijdag 24 maart 20 nieuwe eendentrapjes geplaatst aan de oevers van de diverse waterpartijen in Park Rusthoff.

Lees meer...
 

Eindpunt “van de kaart” in Park Rusthoff

“Wat een prachtig park en ook nog eens midden in het dorp. Kom mensen, we gaan “een rondje maken”. Dit compliment van de medewerkers van TV West konden de tientallen vrijwilligers alvast in de zak steken.

Lees meer...
 

Park Rusthoff eindpunt “van de kaart”

Omdat op woensdag 8 maart j.l. de opnamen vanwege het kletsnatte weer zijn gestaakt, gaat het opnemen op zaterdag 18 maart a.s. in de herkansing en zal het Sassennest in Park Rusthoff alsnog gaan fungeren als eindpunt van het programma “Van de kaart” van Omroep West.

Lees meer...
 


Pagina 6 van 57