Park Rusthoff

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws en archief
Nieuws

Eendentrapjes

In het voorjaar van 2016 werd het bestuur van de Stichting Beheer Park Rusthoff (SBPR) door bezoekers van het park er op attent gemaakt dat door het ontbreken van eendentrapjes jonge eendjes met de allergrootste moeite vanuit het water op de kant konden klauteren.

Lees meer...
 

De noeste werkers van Park Rusthoff

Het was in de herfst van het jaar 2002 toen Leo de Winter op vrijwillige basis het initiatief nam om elke woensdag de handen uit de mouwen te gaan steken in Park Rusthoff.

Lees meer...
 

Grote belangstelling voor 13e parkdienst

Zondagmorgen 18 september rond 10 uur waren bijna alle 1200 stoelen bezet die op het grasveld in Park Rusthoff waren neergezet. Onder ideale weersomstandigheden kon de 13e Parkdienst plaatsvinden. De voorgangers  pastoor P. Owel en dominee T. Moll hadden gekozen voor het thema: GASTVRIJHEID. Aan de hand van het bijbelverhaal uit Lucas 14 lieten zij figuurlijk vier  personen  aan het woord over hoe en of zij gastvrijheid voelen en beleven.

Lees meer...
 

Parkdienst op zondag 18 september

De Oranjevereniging en de gezamenlijke kerken van Sassenheim ontvangen zondagmorgen 18 september iedereen zeer gastvrij in park Rusthoff voor de dertiende PARKDIENST.

Lees meer...
 

Duizenden bezoekers bewonderen oldtimers

Zondag 21 augustus. In alle vroegte werden de laatste voorbereidingen getroffen voor het tweede oldtimerfestival in Park Rusthoff, georganiseerd door de Evenementencommissie van Park Rusthoff, De TOV Sassenheim en een aantal  eigenaren/liefhebbers van oldtimers. Enkele wolkbreuken zorgden in de vroege morgen voor een fris grasveld, maar ook wel voor wat zorgen op de gezichten van de organisatie. Ieder had er zin in, maar zou dat ook gelden voor alle deelnemers en vooral zou het net zo’n mooie dag als in 2015 kunnen worden?

 

Meer informatie en een uitgebreid fotoverslag vindt u op de pagina Evenementen, of klik op onderstaande link.

lees meer

 


Pagina 8 van 56