Park Rusthoff

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws en archief
Nieuws

Drone opnamen

Momenteel worden er door “Aerial-Images” met een drone opnamen gemaakt voor een film van Park Rusthoff.

Lees meer...
 

Eendentrapjes

In het voorjaar van 2016 werd het bestuur van de Stichting Beheer Park Rusthoff (SBPR) door bezoekers van het park er op attent gemaakt dat door het ontbreken van eendentrapjes jonge eendjes met de allergrootste moeite vanuit het water op de kant konden klauteren.

Lees meer...
 

De noeste werkers van Park Rusthoff

Het was in de herfst van het jaar 2002 toen Leo de Winter op vrijwillige basis het initiatief nam om elke woensdag de handen uit de mouwen te gaan steken in Park Rusthoff.

Lees meer...
 

Grote belangstelling voor 13e parkdienst

Zondagmorgen 18 september rond 10 uur waren bijna alle 1200 stoelen bezet die op het grasveld in Park Rusthoff waren neergezet. Onder ideale weersomstandigheden kon de 13e Parkdienst plaatsvinden. De voorgangers  pastoor P. Owel en dominee T. Moll hadden gekozen voor het thema: GASTVRIJHEID. Aan de hand van het bijbelverhaal uit Lucas 14 lieten zij figuurlijk vier  personen  aan het woord over hoe en of zij gastvrijheid voelen en beleven.

Lees meer...
 

Parkdienst op zondag 18 september

De Oranjevereniging en de gezamenlijke kerken van Sassenheim ontvangen zondagmorgen 18 september iedereen zeer gastvrij in park Rusthoff voor de dertiende PARKDIENST.

Lees meer...
 


Pagina 9 van 57