Halloween in Park Rusthoff

Op zaterdag 28 oktober is het weer zover: Voor alle kinderen tot 12 jaar die van griezelen houden organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff de jaarlijkse Halloween Park Party. De organisatie is al in volle gang om in het park weer een geweldige Halloween neer te zetten. Het thema voor dit jaar wordt: “dag van de doden” Coco, bekend van de tekenfilm Coco, nodigt alle kinderen uit voor een Halloweenfeestje. Dit belooft griezelig en gezellig te worden!

Griezelen
Alle bezoekers op deze party (kinderen èn hun ouders) mogen verkleed komen. Je weet zelf vast wel hoe je verkleed wilt! Het park gaat om 18.30 uur open en als om 19.00 uur de kerkklok slaat begint het feest. Voor de jongste kinderen is er een lampionnenoptocht naar het eiland. Daar kun je allerlei griezelige spelletjes doen. Daarna is het tijd voor de échte stoere kinderen. Zij mogen in de buitenring op griezeltocht. Wat – en vooral wie – zullen ze daar tegenkomen? Kom maar mee griezelen, dan ontdek je het vanzelf. Het feest is afgelopen om 21.00 uur.

Toegangskaarten
De kaartjes voor de Halloween Park Party zijn vanaf zaterdag 7 oktober 2023 te koop. Ze zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, The Read Shop. Graag willen we er wel op wijzen dat dit een kinderfeestje is. Dat de kaartjes verkocht worden aan kinderen die met hun ouders komen. Er worden geen kaarten verkocht aan oudere kinderen of alleen volwassenen. Er wordt bij de poort hierop gecontroleerd.

Meld je aan als vrijwilliger
Om ook dit jaar weer dit evenement te laten slagen is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers: We zoeken mensen om ons Halloweenteam te versterken. Dus heb je altijd al zo’n evenement willen organiseren? We zoeken speciaal nog iemand die de inkopen wil doen voor al het eten en drinken voor alle 100 vrijwilligers die ons komen helpen. Je hoeft geen eten te koken want dat is al geregeld. Of ligt jouw talent bij het laten schrikken van anderen (althans als je 16 jaar of ouder bent) of wil je weleens weten hoe je pompoenen uitholt (op vrijdagmiddag), of heb je toevallig een certificaat voor verkeersregelaar of wil je die halen? Vind je het leuk om voor onze jongste bezoekers griezelige spelletjes te begeleiden, of vind je het leuk om figuranten te schminken, meld je dan aan bij Monique Geertsen via halloweenrusthoff@gmail.com of tel. 06-47149098. De laatste informatie vind je op: www.parkrusthoff.nl