Vrijwilligers

Parkklussers gezocht

Het bestuur is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met het bestuur mee willen werken aan het in stand houden van het Park.

Er is al jaren een hechte groep vrijwilligers aan het werk en met de komst van het paviljoen is er ook voor hen een prachtig onderkomen gerealiseerd. Zo wordt het klussen nog leuker!

Het doet veel plezier te zien dat steeds meer Sassenheimers hun weg naar het Park hebben gevonden.
Het publiek is zeer gevarieerd en dat is goed.
Zo houden we balans en zorgen we er voor dat niet één leeftijdsgroep of anderszins gaat overheersen.
En het spreekwoord zegt vele handen maken licht werk. Het zou fijn zijn wanneer we al dat werk dan ook met een grote groep enthousiaste vrijwilligers kunnen blijven doen.
Het is absoluut nuttig werk, maar ook leuk. En dan ook nog in een prachtige omgeving, in een fijne sfeer en met prettige collega’s.
Kom, aarzel niet langer, en meld u aan als vrijwilliger. U wordt lid van een enthousiaste club mensen die allemaal belangeloos en graag hun vrije tijd beschikbaar stellen.
banken en de hoofdentree, het meehelpen in de Heemtuin, de verzorging van de dieren van de kinderboerderij en het helpen bij evenementen die door de evenementen commissie worden georganiseerd. Voor meer informatie kunt u ‘contact‘ met ons opnemen.
Om het Park in al zijn glorie te behouden zal er veel werk verzet moeten worden.

Parkklussers

Voor het onderhoud van Park Rusthoff zijn wij voor de uitbreiding van het team van parkklussers op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers welke in een gezellige groep in de vrije natuur en in een prachtige omgeving elke 3e zaterdag van de maand van 9.30 tot 12.00 uur allerhande lichte werkzaamheden willen verrichten. Het betreft o.a. schoffelen, harken, snoeien, bruggen schoonmaken, opruimen van zwerfvuil en stormschade etc., etc. Tussendoor is er tijd voor koffie in paviljoen het Sassennest. Voor inlichtingen en aanmelden kunt u contact opnemen met Gerard Rutgrink Tel. 0252-217386. Verzamelen op genoemde zaterdagen vanaf 9.30 uur bij het Sassennest, alwaar u zich ook aan kunt melden.

Gastvrouw/Gastheer paviljoen Sassennest

Lijkt het jou leuk om als gastheer of gastvrouw actief te zijn in paviljoen Sassennest, midden in het prachtige park Rusthoff?  Wegens verruiming van de openingstijden willen wij ons enthousiaste team graag uitbreiden dus je bent van harte welkom. Ook samen met een vriendin of vriend of partner. Uiteraard is het mogelijk om een keer op proef mee te draaien.

Voor alle inlichtingen of aanmelden kan je contact opnemen met het beheerderechtpaar, Lidy en Co Zwetsloot Tel. 0252-213335. Aanmelden via de website van het park is ook mogelijk.

Handig persoon gevraagd

Voor het park zelf zoeken wij per direct een of meerdere handige personen die op afroep enkele uren per maand beschikbaar zijn voor diverse voorkomende klussen zoals eenvoudige reparatiewerkzaamheden en klein onderhoud. Kunt u timmeren of metselen of heeft u verstand van elektriciteit , dan bent u onze vrouw of man. Voor alle informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Ronald van der Graaf. Tel. 0252-210120.