Paviljoen Sassennest

Het terras is op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur geopend, mits het weer het toestaat.

In het kader van het 95-jarig bestaan en hun maatschappelijke betrokkenheid, heeft Woningstichting Vooruitgang in Park Rusthoff een prachtig paviljoen gerealiseerd dat bij de oplevering de naam “Sassennest” kreeg.
Sinds de oplevering, op 5 maart 2010, is paviljoen het Sassennest uitgegroeid tot een zoete inval en het kloppende hart van park Rusthoff en vervult het een belangrijke functie bij evenementen die in het park worden georganiseerd. Een prettige plek om te vertoeven en te genieten van een versnapering. In de winter lekker warm binnen en in de zomer buiten op het zonnige terras, waar volop genoten kan worden van het wijde uitzicht over het gazon van het grote eiland en de zichtlijnen richting de rest van het park. Gedurende de zomer bruist het gazon van sport en spel en ander vermaak en is er ook voldoende gelegenheid om ongestoord te luieren.

Woensdag, donderdag, zaterdag & zondag

13:00 tot 17:00 uur geopend, mits het weer het toestaat

Locatie huren

Het Sassennest kent een enthousiast team van medewerkers en tijdens de verruimde openingstijden worden nieuwe ideeën ontplooid. Wilt u een high tea, een cursus, vergadering, training of workshop organiseren in het paviljoen, dat kan. Er is heel veel mogelijk. Voor elke gelegenheid is het Sassennest per dag of dagdeel te huur en geldt er dan uiteraard een besloten karakter.

Trouwlocatie

Op 26 april 2013 heeft het college van Burgemeester & Wethouders van de gemeente Teylingen besloten dat paviljoen Sassennest in Park Rusthoff is aangewezen als “huis der gemeente” hetgeen inhoudt dat het Sassennest per genoemde datum een officiële trouwlocatie is.

Voor inlichtingen is het Sassennest tijdens openingstijden bereikbaar op 0252-866390.
Voor inlichtingen, tarieven en reserveringen:  per e-mail paviljoensassennest@gmail.com of via het Contact formulier.

Gastheer/gastvrouw

Lijkt het jou leuk om als gastheer of gastvrouw actief te zijn in paviljoen Sassennest, midden in het prachtige park Rusthoff? Wegens de  ruime openingstijden willen wij ons enthousiaste team graag uitbreiden,  dus je bent van harte welkom. Ook samen met een vriendin of vriend of partner. Uiteraard is het mogelijk om een keer op proef mee te draaien.
Voor nadere inlichtingen: zie bij Contact.

AED defibrillator en wifi

Het Sassennest is uitgerust met een AED defibrillator en wifi.