Evenementen­commissie

De Evenementencommissie (EC) van Park Rusthoff organiseert activiteiten en evenementen in Park Rusthoff. Hierbij kun je o.a. denken aan: Winterfeest, Voorjaarsmarkt, Vroege Vogels, Dag van het Park, Oldtimerfestival en Halloween.

Daarnaast ondersteunt de EC anderen die in Park Rusthoff een eigen activiteit willen organiseren. Dit zijn bijvoorbeeld het jaarlijkse Paasvuur, Fietsen versieren voor Kindercorso, VrijeTijdFestival, en de Parkdienst.

Voor de eigen evenementen plant en organiseert de EC de activiteiten, verzorgt zij de publiciteit en vraagt vergunningen aan. Zij administreert de inschrijvingen, maakt draaiboeken en zet vrijwilligers in. Op de dag van het evenement zelf coördineert de EC het evenement en zorgt voor het opbouwen en afbreken.

Zelf een evenement organiseren

Wilt u zelf in Park Rusthoff een evenement organiseren, vult u dan het aanvraagformulier in met uw wensen / ideeën. 

Wij nemen vervolgens contact met u op om samen uw wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Klik op deze link om te zien wat de voorwaarden en regels voor het gebruik van het park voor door derden georganiseerde evenementen. De Evenementencommissie helpt u daar graag bij.

Heeft u ideeën op welke manier het park nog meer gebruikt kan worden? Heeft u een idee voor een nieuw, leuk evenement, laat het ons dan weten. Dan kijken we graag samen met u of en hoe dat idee vorm te geven is. Vrijwilligers bij evenementen zijn van harte welkom.

Een mailtje naar evenementencommissie@parkrusthoff.nl is voldoende om je aan te melden. We kijken dan samen wat het beste bij jou past!