Onderhoud

Voor het onderhoud van Park Rusthoff is elke derde zaterdag van de maand vanaf 9.30 uur in weer en wind een grote groep van mannelijke en vrouwelijke vrijwillige
enthousiastelingen uit alle lagen van de plaatselijke bevolking actief met het verrichten van allerhande werkzaamheden in de vrije natuur welke o.a. bestaan uit schoffelen, harken, snoeien, bruggen schoonmaken, opruimen van zwerfvuil en stormschade etc., etc. Tussendoor en naderhand is er uiteraard tijd voor o.a. koffie in paviljoen het Sassennest.

Indien u interesse heeft om de unieke onderlinge sfeer te proeven kunt u altijd vrijblijvend een keer mee lopen. Op genoemde dag en tijdstip wordt er verzameld bij het Sassennest, alwaar ook het materiaalhok is.

Naast de zaterdaggroep is er ook een woensdaggroep actief. Deze bestaat uit een zestal mensen die zich zelfs, in geval van calamiteiten, desnoods elke dag inzetten voor het onderhoud van het park.

Elke 3e zaterdag van de maand & een woensdaggroep

Zaterdag vanaf 9:30 uur

Gerard Rutgrink

Contactformulier

Vrijwilligers

De algehele supervisie van het onderhoud van het park is op vrijwillige basis in handen van een erkend hovenier.
Naast de belangeloze en altijd enthousiaste inzet van de vele vrijwilligers wordt het groot onderhoud uitbesteed aan gespecialiseerde bedrijven.

 De lat is hoog gelegd want het bestuur van de Stichting Beheer Park Rusthoff wil absoluut geen enkele concessie doen voor wat betreft de huidige hoogstaande kwaliteit en uitstraling van het park.