Elke derde Zaterdag Klussen in Park Rusthoff

Voor het onderhoud van Park Rusthoff te Sassenheim zijn elke derde zaterdag van de maand weer diverse enthousiaste mensen actief met het verrichten van allerhande werkzaamheden.

Voor de uitbreiding van het team van parkklussers zijn wij nog op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers welke in een gezellige groep in de vrije natuur en in een prachtige omgeving elke 3e zaterdag van de maand van 9.30 tot 12.00 uur allerhande lichte werkzaamheden in ons prachtige park willen verrichten. Het betreft o.a. schoffelen, harken, snoeien, bruggen schoonmaken, opruimen van zwerfvuil en stormschade etc., etc. Tussendoor is er uiteraard tijd voor koffie in paviljoen het Sassennest.

Voor inlichtingen en aanmelden kunt u contact opnemen met Gerard Rutgrink Tel. 0252-217386.

Verzamelen op genoemde zaterdagen vanaf 9.30 uur bij het Sassennest, alwaar u zich trouwens ook aan kunt melden.