Paviljoen vrijwilliger worden

In Park Rusthoff is het paviljoen bijna klaar voor de opening. Het idee is dat het paviljoen een gezellig clubhuis wordt voor alle park vrijwilligers en “De vrienden van Park Rusthoff”. Kortom en gezellige ontmoetingsplaats in het hartje van ons park. Tevens wordt het paviljoen ook het clubhuis voor de Sassemse Jeugdnatuurwacht en de leerlingen van de schooltuinen. Het bestuur van Park Rusthoff is opzoek naar vrijwilligers om koffie, thee en limonade te schenken aan alle “Vrienden van Park Rusthoff”. Als dit u aanspreekt, meld u dan NU aan. U kunt er voor kiezen om alleen een “dienst” te draaien of liever samen met……..

Mijn gegevens

Naam:
Adres:
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:

Samen met

Alleen invullen indien van toepassing
Naam:
Adres:
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:

Voorkeurstijden

Woensdag: 14:00 – 17:00 uur Voorkeur Echt niet
Donderdag: 14:00 – 17:00 uur Voorkeur Echt niet
Vrijdag: 14:00 – 17:00 uur Voorkeur Echt niet
Zaterdag: 11:00 – 14:00 uur Voorkeur Echt niet
Zaterdag: 14:00 – 17:00 uur Voorkeur Echt niet
Zondag: 14:00 – 17:00 uur Voorkeur Echt niet
Anders:

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar:
Anders: