5 maart 2010: Sleutel overdracht paviljoen

Beheerders ontvangen sleutel van het Paviljoen.

Op 5 maart 2010 overhandigde Johan van Buren van woningbouwvereniging de Vooruitgang de sleutel van het Paviljoen aan Adri en Marjolein Spies.

Dit echtpaar gaat het Paviljoen beheren.
Marjolein wordt aanspreekpunt.Ook aanwezig de voorzitter van het bestuur Park Rusthoff, Ronald v.d. Graaf.

Op vrijdag 16 april a.s. is de officiele, feestelijke opening van het paviljoen. De naam wordt dan ook bekend gemaakt.Na deze datum wordt het paviljoen opengesteld voor alle donateurs van Park Rusthoff.

Het paviljoen wordt een clubhuis voor de leerlingen van de Schooltuinen, Jeugdnatuurwacht en alle vrijwilligers van Park Rusthoff.

Alle vrienden/donateurs van Park Rusthoff kunnen in het Paviljoen een kopje koffie, thee, frisdrank of een ijsje kopen en dit binnen of buiten op het terras nuttigen. Nog geen donateur, meld u aan via het formulier op deze site of vraag in het paviljoen een inschrijfformulier.

De diensten voor de bezetting van het paviljoen worden door vrijwilligers gedaan. Lijkt het u leuk om af en toe een dienst te draaien, vul het contactformulier in op deze site. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers.

We hopen u binnen kort bij ons in het Paviljoen te mogen ontvangen.