22 mei Spelletjesmiddag Return

 

Op 22 mei 2010, 13.00 tot 17.00 uur, zul je vermaakt worden met spelletjes en een demo van de selectie en nog een aantal leuke dingen.

We gaan dit jaar weer een spelletjesdag organiseren en hopen op heerlijk weer. Op 22 mei 2010, 13.00 tot 17.00 uur, zul je vermaakt worden met spelletjes en een demo van de selectie en nog een aantal leuke dingen. De dag zal plaatsvinden in het park van Sassenheim (park Rusthoff).

Het leuke van deze dag is dat niet alleen alle kinderen van Return uitgenodigd zijn maar iedereen mag komen. Lid of geen lid. Je mag dus ook je broertjes,zusjes, nichtjes, neefjes, vrienden meenemen. Dit kan ook met onderstaande strook. Wanneer je ze invult op jouw inschrijfstrook delen we ze bij jou in het groepje in.

Tijdens de spelletjesdag zijn er ook fanatieke ouders nodig die een groepje met kinderen willen begeleiden. Wil jouw vader of moeder helpen dan kun je dit ook op het strookje aangeven.

Wij zorgen die dag voor drinken en iets lekkers. Vergeet ook niet je regenpak mee te nemen voor het geval we toch een beetje pech hebben. Schrijf hier ook je duidelijk je naam op.

Om 5uur zijn we ongeveer klaar met de spelletjesdag. U kunt uw kind dan op komen halen. De selectie geeft rond die tijd ook nog een demo voor alle kinderen en ouders. Na de demo krijgen de kinderen nog een verassing en kunnen ze naar huis.

De kosten zijn €5,-. Graag samen met het inleverstrookje in een envelop inleveren.

Kort samengevat:

  • Regenpak meenemen.

  • 12.45 uur aanwezig zijn in het park

  • Neem vriendinnetjes/ vriendjes mee.

Voor vragen: desireevos@msn.com Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of 0641116788