’t Onderdak bedankt vrijwilligers

Theater ’t Onderdak te Sassenheim bestaat in oktober 10 jaar. Dit heugelijke feit wordt van 1 tot en met 10 oktober gevierd met een jubileum 10-daagse. Elke dag zijn er optredens van lokale en nationale artiesten. Bij theater ’t Onderdak werken uitsluitend vrijwilligers. Zij zijn niet de enige organisatie die het van vrijwilligers moet hebben. Daarom is gekozen om ook aan andere organisaties met vrijwilligers in de Bollenstreek, aandacht te besteden.

Voorzitter van het theater Ineke van Steensel geeft daarom op zaterdag 25 september aan 10 organisaties 10 vrijkaarten weg. Nadat iedereen de envelop met de gratis toegangbewijzen in ontvangst heeft genomen, was het ’s middags voor het Inloophuis het moment om de kaarten door te geven aan 10 van haar medewerkers. In de Ankerplaats aan de Narcissenlaan 3, is het Inloophuis gevestigd. Het Inloophuis vangt mensen zondag-en donderdagmiddag en dinsdagavond op en zorgt voor een prettige sfeer. Vrijwilligers zijn er met diverse activiteiten. U kunt samen een spelletje doen, een goed gesprek voeren en gezamenlijk een maaltijd hebben. Vrijwilligster Adri Plevier-Molenaar verloot de kaarten die ’t Onderdak beschikbaar stelde. Heeft u misschien behoefte om eens met iemand te spreken, stapt u dan gerust eens binnen bij het Inloophuis op zondag-endonderdagmiddag van 15:00 u tot 17:00 u, dinsdagavond van 19:00 u tot 21:00 u, of maak een afspraak met één van de vrijwilligers aan de Narcissenlaan 3.