Kom griezelen met Halloween

Als op zaterdag 30 oktober 2010 na de schemering de duisternis is ingevallen komen demonen, griezels, monsters en andere engerds uit hun schuilplaatsen te voorschijn en nemen bezit van het park “Rusthoff”. Het is weer “Halloween”, tot op heden het oudste feest op aarde hetgeen duizenden jaren terug haar oorsprong vond en in Sassenheim al weer voor de zevende keer wordt gevierd.

Leden van scouting “Scojesa” zijn reeds weken druk in de weer met het maken van diverse enge decorstukken welke verspreid over het park geplaatst zullen worden.

Het hele park wordt voor deze avond namelijk omgetoverd tot één groot griezelpark.

Alle kinderen tot 13 jaar zijn weer van harte uitgenodigd om dit griezelfeest mee te komen vieren. Je moet echter niet bang zijn uitgevallen want het wordt een ontzettend spannende avond en van achter elke boom kan plots een engerd te voorschijn springen. Maar als jullie jouw vader en moeder goed vast houden zal het allemaal wel los lopen.

Niet alleen jullie, maar ook jullie ouders moeten natuurlijk allemaal zo eng mogelijk verkleed zijn om al het gespuis in het park af te schrikken en bovendien maakt de mooist verklede Halloweener kans op een leuke prijs.
Het park gaat open vanaf 18.30 uur  en de entree is bij de versierde hoofdingang aan de Hoofdstraat en de avond begint om klokslag 19.00 uur. Direct bij de ingang zal een fotograaf van iedereen een foto nemen. Na de foto worden er door de Oranjevereniging aan de kleinsten, van plm. 4 tot 7 jaar, lampionnen uitgedeeld en zal een heks hen in het aardedonker dwars door het park in optocht voor gaan naar het middenterrein van het park alwaar spooky spelletjes kunnen  worden gedaan en is er ook een knallend optreden.  Tevens is er vanaf 19.00 een muzikale act voor de kleinsten en deze wordt om 19.15 uur voor de grotere griezels herhaald dus kom beslist op tijd om niets te hoeven missen.

De grotere kinderen zullen hierna naar het buitengebied van het park gaan alwaar verspreid over dit gebied letters van een puzzelwoord zijn verstopt welke echter door demonen, griezels, monsters en ander eng gespuis worden bewaakt. Neem een potlood mee en probeer toch alle letters van het puzzelwoord te ontfutselen en op te schrijven.

Ter afsluiting van de avond zal er rond 20.30 uur in een grote tent op het middenterrein van het park een fenomenale muzikale show worden opgevoerd.

Kaarten voor deze griezelige avond zijn te koop bij Primera Van der Lans, Hoofdstraat 208.

Bruna, Hoofdstraat 207 en bij Verhage Fastfood, Oude haven 10.

Wees er wel snel bij want er is maar een beperkt aantal kaarten te koop en vorig jaar waren ze allemaal uitverkocht. Op is dus echt op en weg is vette pech.

Neem je ouders en je broertjes en zusjes en vriendjes en vriendinnetjes mee en kom zaterdag 30 oktober lekker griezelen in park `Rusthoff `