Aanmelden voorjaarsmarkt

De agenda van Park Rusthoff wordt ingevuld met de evenementen van 2011 en we gaan enthousiast starten met de voorbereidingen.
Één van de evenementen is de jaarlijkse voorjaarsmarkt op de dag voor moederdag en daarvoor nodigen wij u graag uit om deel te nemen op:

 

zaterdag 7 mei 2011 van 10.00-16.00 uur.

 

Het centrale eiland met daarop het gloednieuwe parkpaviljoen ‘Sassennest’ vormt die dag het middelpunt voor de markt. Naast de kraampjes is er van alles te doen voor jong en oud, waaronder activiteiten op de kinderboerderij en een loterij met aantrekkelijke prijzen. De afgelopen jaren hebben wij vele enthousiaste bezoekers gehad, mede door het gevarieerde aanbod van de standhouders.

Voor het aanbieden van uw artikelen hebben wij kramen van 4 meter breed te huur voor de prijs van € 45,- incl. BTW. Indien u inschrijft vóór 15 maart a.s. geven wij u graag een vroegboekkorting van € 10,- per kraam. Bent u geïnteresseerd in het huren van één of meerdere kramen, of wilt u aanvullende informatie ontvangen, neem dan graag contact op. Inschrijven voor de voorjaarsmarkt kan door het ingevulde antwoordformulier te retourneren. 

De inschrijving sluit op 9 april 2011, we hopen van harte op uw deelname.