Bloemenmozaïeken

Op woensdag 13 en donderdag 14 april a.s. zullen de scholen uit Sassenheim mozaïeken maken in het park.

Het mozaïek steken wordt al weer voor de zesde keer georganiseerd door de evenementencommissie van park Rusthoff. Omdat het vroeg in het jaar is wordt het extra spannend of er dit jaar voldoende bloemen aanwezig zullen zijn. De scholen maken een eigen ontwerp, de evenementencommissie zorgt i.s.m. de corsocommissie voor de hyacinten in allerlei kleuren. Ook de kinderen van de naschoolse opvang zullen een mozaïek maken.
Traditie is dat de evenementencommissie van park Rusthoff zelf voor een fraai mozaïek gaat zorgen waarin het thema van het corso “Musical Parade” ook gebruikt wordt.

Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het park of om zelf misschien een stukje aan het grote mozaïek van het park mee te steken. Er wordt van 9.00 tot 17.00 uur op woensdag en donderdag gestoken.(Bij eventueel slecht weer wordt de vrijdag als extra dag gebruikt).
Niet alleen tijdens het steken bent u welkom in het park; de mozaïeken zullen nog tot en met het corsoweekend blijven liggen.