Workshop bloemstuk maken

Omdat het Sassennest ons een uitgelezen plek lijkt om gezellige workshops te geven, organiseren we op woensdag 6 april a.s. de eerste en wel het maken van bloemstukken.

Omdat het bijna Lente is lijkt het ons zeer toepasselijk om een mooi voorjaarsbloemstuk te maken! De workshops worden op genoemde datum in de ochtend gehouden van 9.30 tot 12.00 uur of ’s avonds van 19.00 tot 21.30 uur in Parkpaviljoen het Sassennest. Bij voldoende belangstelling kunnen we de donderdagavond 7 april 2011 er ook nog bij pakken, ook van 19.00 tot 21.30 uur.

Bloemstuk van de workshop

Er is keuze uit twee voorbeelden, zoals hieronder aangegeven, misschien tegen die tijd met een andere bloemenkeuze. Inbegrepen zijn koffie/thee met een stukje versgebakken (!) appeltaart, gebruik van gereedschap en hulp bij het maken. De kosten zijn all-in € 35,00.

Kom vooral met vriendinnen, buurvrouwen, collega’s of je sportteam; hoe meer gezelligheid tijdens de workshops des te creatiever we allen worden.

 

Opgeven kan bij Ute van der Voort; josute@ziggo.nl met opgave van welk stuk je wilt maken én wanneer je wilt komen.