Corso drukte in het park

Toen afgelopen zaterdag 16 april 2011, de dag dat het bloemencorso weer door de Bollenstreek zou trekken, de parkklussers na een paar uur hard werken zich op het terras van het Sassennest de welverdiende koffie en thee goed lieten smaken, was het al snel een drukte van belang in park Rusthoff.

Voordat zij een plekje zouden gaan zoeken langs de route werd namelijk door vele van de toeristen een bezoek gebracht aan het park.
Het was er die dag dan ook prima toeven. Een heerlijk zonnetje en het park in zijn mooiste voorjaarstooi. Overal was het dan ook een gezellige internationale drukte. Op het terras en op het gazon van het grote eiland, waar diverse mensen op meegenomen plaids een zonnig plekje hadden gevonden. Er werd door kinderen volop gevoetbald en andere spellen gedaan.

 

Er werd Frans, Duits, Engels, Russisch, Chinees, Japans, Noors, Fins, Deens, Pools, Italiaans en nog veel meer verschillende talen gesproken.

Het Sassennest deed uiteraard prima zaken want de appeltaart “mit sahne” , koffie en andere dranken en versnaperingen vonden gretig aftrek.

Vooral tussen de middag werden er veel broodjes met kaas of ham, tosti’s, broodjes warme worst etc., etc. verkocht.

Ook na het corso was het nog heel lang gezellig druk in park Rusthoff.