Bloemenmozaïeken maken

 Op woensdag 13 en donderdag 14 april 2011 hebben leerlingen van de basisscholen uit Sassenheim mozaïeken gemaakt in het park. Het mozaïek steken werd al weer voor de zesde keer georganiseerd door de evenementencommissie van park Rusthoff. Ondanks dat het vroeg in het jaar was waren er dankzij het prachtige voorjaarsweer voldoende bloemen voorradig. De scholen maakten een eigen ontwerp, de evenementencommissie zorgde in samenwerking de corsocommissie voor de hyacinten in allerlei kleuren. Ook de kinderen van de naschoolse opvang maakten een mozaïek.

 

Traditie is dat de evenementencommissie van park Rusthoff zelf voor een fraai mozaïek zorgde waarin het thema van het corso “Musical Parade” gebruikt werd.

Vele belangstellenden kwamen beide dagen een kijkje nemen in het park en er werd door hen zelfs een stukje aan het grote mozaïek van het park meegestoken.