Voorjaarsmarkt

Op zaterdag 7 mei 2011 organiseert de Evenementencommissie tussen 10.00 en 16.00 uur de sfeervolle jaarlijkse voorjaarsmarkt in Park Rusthoff te Sassenheim.

Op het centrale eiland zijn meer dan 40 kramen ingericht met een zeer gevarieerd aanbod. Op de markt zijn diverse “groen” producten te koop, zoals bijzondere vaste planten, snijbloemen, perkgoed, zomerbollen en opgemaakte manden. Daarnaast zijn er hoveniers aanwezig die een professioneel advies kunnen geven voor tuin en bestrating en kunt u kennis maken met workshops die in het paviljoen georganiseerd worden. Uiteraard is er ook aandacht voor moederdag. Animo genoeg voor een leuk en origineel cadeau op de voorjaarsmarkt. Er zijn kramen met o.a. sieraden, handwerkmateriaal, tuin- en woonaccessoires, keramiek, verzorgingsartikelen en kleding. Voor degenen die graag een goed doel willen steunen is er ook voldoende keuze.

 

Tijdens de voorjaarsmarkt zal “Het Onderdak” haar theaterprogramma voor het komende seizoen 2011-2012 presenteren. De levende poppenkast van Pankras om 11.00 en 14.00 uur en muziek van het saxensemble van Crescendo en het looporkest Los Jazzicos zorgen voor de dynamische momenten, terwijl daarnaast de tombola elk uur draait met mooie prijzen, geschonken door de ondernemers van Teylingen e.o.

Bij Paviljoen Sassennest is een gezellig terras ingericht, waar genoten kan worden van iets te eten en drinken, de kinderen kunnen daar een gratis ijsje ophalen.


Terwijl de ouders een kijkje nemen bij de kramen kunnen de kinderen zich vermaken bij de bijenkorf met het korfvlechten, bij de kinderboerderij, met o.a. om 10.00 uur een schaapscheerder, op het springkussen of zich laten schminken. Voor degenen die voor een extra uitdaging gaan kunnen bij Scojesa sleutelhangers knopen of pionieren met bamboestokken.

Kortom, 7 mei is geen dag om thuis te blijven zitten, maar om gezellig naar Park Rusthoff te gaan!

Hou voor de laatste informatie en het programma onze site in de gaten.