Kindervrijmarkt in Park Rusthoff

De evenementencommissie van Park Rusthoff organiseert tijdens het Vrije Tijd Festival op zaterdag 10 september a.s. een kindervrijmarkt voor leerlingen van basisscholen, welke wordt gehouden op het centrale eiland van het park en wel van ’s morgens 10.00 tot ’s middags 16.00 uur.

Heb je thuis nog overbodig speelgoed, spelletjes of andere zaken waar je van af wilt, er zijn 120 plekken gepland van ongeveer 3 x 3 m. en de deelname is gratis. Geef je dan ook snel op want op is op en weg is vette pech. Mochten er meer aanmeldingen binnen komen dan kan dit aantal eventueel nog uitgebreid worden. De markt is uitsluitend voor en door kinderen dus commerciële activiteiten zijn absoluut niet toegestaan. Inschrijven voor de kindervrijmarkt kan tot 2 september met het inschrijfformulier dat gedownload kan worden via de ‘download‘ pagina op de site of tijdens de openingstijden verkrijgbaar is in paviljoen ‘Sassennest’. Toewijzing van de verkoopplekken vindt plaats op volgorde van inschrijving en wordt bevestigd via de mail. Indien er nog ruimte is kunnen kinderen zich op de genoemde zaterdagmorgen om 9.00 uur nog aanmelden bij de Evenementencommissie in paviljoen ‘Sassennest’. Op zaterdag 10 september vanaf 9.00 uur mogen de kinderen hun plaats inrichten. Van de kinderen en hun ouders wordt echter wel verwacht dat aan het eind van de middag het overgebleven speelgoed wordt meegenomen en de verkoopplaats netjes wordt achtergelaten.

Uit veiligheidsoverwegingen is het verboden om speelgoed met auto’s aan- of af te voeren tot in het park. Contactpersoon Evenementencommissie Park Rusthoff: Lilian van Ruiten, tel. 0252-214174.