Roofvogel fotografie

 Buizerds, valken en meer roofvogels vliegen op zondag 28 augustus van 10:00 tot 12:00 uur in Park Rusthoff in Sassenheim. Foto video Turk uit Sassenheim organiseert 2 workshops op deze dag waarbij u naast theorie ook volop de kans krijgt om fraaie beelden van zeldzame roofvogels te maken.

Hoe fotografeer ik een zeer snel bewegend onderwerp? Hoe maak ik fraaie close-up met onscherpe achtergrond? Hoe stel ik mijn autofocus op mijn camera goed in? Op al deze vragen krijgt u op 20 maart as. een antwoord tijdens onze nieuwe workshop. 

 

Als start van het nieuwe workshopseizoen organiseren wij in samenwerking met Valk roofvogels een workshop roofvogelfotografie.

U wordt ontvangen in het Sassennest in Park Rusthoff met koffie. Er wordt uitleg gegeven op welke wijze u het beste snel bewegende onderwerpen kan fotograferen. Natuurlijk wordt dit extra duidelijk gemaakt met fraaie foto’s. Alle gelegenheid tot het stellen van vragen en het bedrijfsklaar maken van uw eigen camera.

Roofvogel_2

Want na dit theoretisch gedeelte gaat u gedurende 1,5 uur spectaculaire beelden maken. Havikachtigen, uilen en valken zullen af en aan vliegen. Tijd voldoende dus om unieke beelden te maken. Er zal speciaal geposeerd worden door de Valkenier met zijn dieren voor de deelnemers aan deze workshop. Ons complete team staat terzijde om u eventueel te helpen.

Na het fotograferen is er nog kort de gelegenheid om onder genot van een drankje met elkaar van gedachten te wisselen en na te praten.