Vrije Tijd Festival en kindervrijmarkt

Zaterdag 10 september bruist park Rusthoff weer van de activiteiten. Van 10.00 uur tot 16.00 uur vindt hier het Vrije Tijd Festival mét kindervrijmarkt plaats.
Wat doet u graag in uw vrije tijd? Speelt u dan een partijtje tennis of liever schaak? Doet u vrijwilligerswerk of bent u dat al jaren van plan, maar heeft u geen idee wat? Op het Vrije Tijd festival krijgt u genoeg inspiratie. Gooi een balletje op de jeu de boule baan of geniet van een demonstratie onder het genot van een kop koffie op het terras van het Paviljoen. Kom kijken wat het nieuwe theaterseizoen te bieden heeft. Uiteraard is er voor kinderen ook veel te beleven. Een poppenkast voorstelling, een kabelbaan en ponyritjes zijn maar een paar voorbeelden. Het Vrije Tijd festival is de uitgelezen gelegenheid om u te oriënteren op een nieuwe hobby voor u en uw kinderen. En natuurlijk om lekker over de kindervrijmarkt te struinen.

Dit jaar is uitgeroepen tot het Europees jaar van de vrijwilliger. Daarom verloot het Servicepunt Vrijwilligers Teylingen een tochtje in een luchtballon onder (potentiële) vrijwilligers. Meld u vrijblijvend aan op onze vacaturebank en maak kans op deze unieke beleving. Aanmelden kan vooraf op www.vacaturebank.welzijnteylingen.nl of tijdens het festival. Tijdens het Vrije Tijd festival worden om 15.30 de winnaars bekend gemaakt. Kijk voor de voorwaarden en het volledige programma van het Vrije Tijd Festival op www.vrijwilligers.welzijnteylingen.nl

Voor vragen over deelname aan het Vrije Tijd Festival kunt u contact opnemen met Maaike Peeters, Servicepunt Vrijwilligers Teylingen, tel. 0252-22 71 64.