Kaarten voor Halloween

KAARTEN VANAF 8 OKTOBER TE KOOP VOOR……………… GRIEZELEN MET HALLOWEEN IN PARK “RUSTHOFF” SASSENHEIM

Als op zaterdag 29 oktober na de schemering de duisternis is ingevallen en het weldra aarde-donker zal zijn, komen demonen, griezels, monsters en ander eng gespuis uit hun schuilplaatsen te voorschijn en nemen bezit van park “Rusthoff”. Het is weer “Halloween”, tot op heden het oudste feest op aarde hetgeen duizenden jaren terug haar oorsprong vond en in Sassenheim al weer voor de achtste keer wordt gevierd. De altijd enthousiaste leden van scouting “Scojesa” zijn reeds vele weken druk in de weer met het vervaardigen van diverse enge decorstukken welke verspreid over het park geplaatst zullen worden. Het hele park wordt voor deze avond namelijk omgetoverd tot één groot griezelpark. Alle kinderen tot 13 jaar zijn weer van harte uitgenodigd om dit griezelfeest mee te komen vieren. Je moet echter niet bang zijn uitgevallen want het wordt een ontzettend spannende avond en van achter elke boom kan plots een engerd te voorschijn springen. Niet alleen jullie, maar ook jullie ouders moeten natuurlijk allemaal zo eng mogelijk verkleed zijn om al het gespuis in het park af te schrikken en bovendien maakt de mooist verklede Halloweener kans op een leuke prijs. Het park gaat open vanaf 18.30 uur en de entree is bij de versierde hoofdingang aan de Hoofdstraat. De avond begint om klokslag 19.00 uur. Direct bij de ingang zal een fotograaf van iedereen een foto nemen. Na de foto worden er door de Oranjevereniging aan de kleinsten, van plm. 4 tot 7 jaar, lampionnen uitgedeeld en zal een heks hen in het aardedonker dwars door het park in optocht voor gaan naar het middenterrein van het park alwaar spooky spelletjes kunnen worden gedaan en is er ook een knallend optreden. Tevens is er vanaf 19.00 een muzikale act voor de kleinsten en deze wordt om 19.15 uur voor de grotere griezels herhaald dus kom beslist op tijd om niets te hoeven missen. De grotere kinderen zullen hierna naar het buitengebied van het park gaan alwaar verspreid over dit gebied letters van een puzzelwoord zijn verstopt welke echter door demonen, griezels, monsters en ander eng gespuis worden bewaakt. Neem een potlood mee en probeer zo veel mogelijk letters van het puzzelwoord te ontfutselen en op te schrijven. Ter afsluiting van de avond zal er rond 20.30 uur in een grote tent op het middenterrein van het park een spectaculair eindspektakel plaats vinden. Kaarten voor deze griezelige avond zijn vanaf a.s. zaterdag 8 oktober voor € 3,– per stuk te koop bij Primera Van der Lans, Hoofdstraat 208, Bruna, Hoofdstraat 207 en bij Verhage Fastfood, Oude haven 10. Wees er wel snel bij want er is maar een beperkt aantal kaarten te koop en vorig jaar waren ze allemaal heel snel uitverkocht. Op is dus echt op en weg is vette pech.

Neem je ouders en je broertjes en zusjes en vriendjes en vriendinnetjes mee en kom zaterdag 29 oktober lekker griezelen in park `Rusthoff ` Voor nadere informatie zie www.parkrusthoff.nl

Om dit enorme evenement te doen slagen is de evenmentencommissie op zoek naar vrijwilligers die op genoemde dag in het park van 18.00 uur tot 21.00 uur willen helpen met de opbouw en tijdens het evenement willen fungeren als spook, griezel, engerd, begeleider of bewaker. Ook na afsluiting hebben wij veel handen nodig om alles weer af te breken en op te ruimen. Voor aanmelding en alle informatie kan men zich wenden tot Ria Faber. Per e-mail: faberkrol@tele2.nl of per telefoon 0252-217496 of 06-12152473.