Winterfeest 2013

 

Een echt winterfeest!

Zaterdag 26 januari was het winterfeest gepland. En een winterfeest werd het!

Alle ingrediënten waren al een aantal dagen aanwezig, en op de dag zelf kwam er zelfs nog een portie verse sneeuw bij. Ondanks de omstandigheden en de concurrentie van de diverse ijsbanen in de omgeving bleken gelukkig aardig wat ouders, opa’s en oma’s en kinderen het park te kunnen vinden.

Het opbouwen van de workshops en de attracties vergde wat extra tijd en ieder was verrast dat er ineens een grote voetbal te voorschijn kwam. Later bleek dat de sneeuwballenwerpmachine bij een voetbalvereniging terecht was gekomen en ‘onze’ attractie daar. Dat mocht de pret niet deren en de kinderen vermaakten zich er prima mee.

De rodeo-eland was in trek en voor de kinderen een uitdaging om zo lang mogelijk te lijven zitten. Intussen konden de toeschouwers van de silent disco genieten van de grappige bewegingen die gemaakt werden nav de opdrachten via de koptelefoons. De workshoptenten waren lekker bezet en vooral het cupcake versieren was populair. De kinderen kwamen glunderend naar buiten met een zelf gemaakt armbandje in de kleuren van hun kleding of met een prachtig mosstuk met bolletjes erin. De vogels kregen ook wat bijzonders, want met behulp van popcorn, rozijnen, pinda’s in de dop en dennenappels met pindakaas kon een heerlijke vogeltractatie worden geregen. De kinderen werden zelf ook niet vergeten, ze kregen een heerlijke beker warme chocolademelk, gesponsord door de blauwe grootgrutter van Sassenheim. Het paviljoen bood een gezellige warme plek om bij te komen en erwtensoep en broodjes worst maakten het winterfeest compleet.

De evenementencommissie en het paviljoen kijken met een warm gevoel terug naar dit koude evenement.

 

Foto-impressie van het winterfeest 2013:

29-01-2013