Vrijwilligers gezocht

Park Rusthoff is naarstig op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers voor diverse functies. Voor het park zelf zoeken wij per direct een of meerdere handige personen die op afroep enkele uren per maand beschikbaar zijn voor diverse voorkomende klussen zoals eenvoudige reparatiewerkzaamheden en klein onderhoud. Kunt u timmeren of metselen of heeft u verstand van elektriciteit , dan bent u onze vrouw of man. Voor alle informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Ronald van der Graaf. Tel. 0252-210120

Voor de kinderboerderij in het park zoeken wij met spoed een aantal vrijwilligers om eenmaal per week of als u wilt ook vaker de dieren te voeren in de ochtend. Ze worden gevoerd tussen 8 en 10 uur en het neemt ongeveer een half uurtje van uw tijd in beslag. Na een inwerkperiode gaat u dit bij toerbeurt zelfstandig doen. Vanaf 8 uur zitten alle beesten met spanning op u en dus voer en water te wachten en zullen u bij aankomst dan ook luidkeels en zeer enthousiast begroeten. Voor alle informatie en aanmelding voor deze functie kunt u contact opnemen met Petra of Hans Overmeer. Tel. 0252-216896.

Tenslotte zijn wij voor de website van het park op zoek naar iemand die samen met onze vaste beheerder of ter vervanging tijdens zijn vakantie de website wil onderhouden. Vereiste is dat u om kunt gaan met een content management systeem en dat u de kennis beheerst van het systeem Joomla. Daar er soms foto’s aangepast moeten worden wordt kennis van Laing of een ander fotoprogramma zeer op prijs gesteld. Voor alle informatie en aanmelding voor deze functie kunt u contact opnemen met Johnny Spies. Tel. 06-42 69 22 68