Bloemenmozaïeken

Op woensdag 18 en donderdag 19 april a.s. zullen de scholen uit Sassenheim mozaïeken maken in het park.
Het mozaïek steken wordt al weer voor de zevende keer georganiseerd door de Evenementencommissie van park Rusthoff. De evenementencommissie zorgt i.s.m. de corsocommissie voor de hyacinten in allerlei kleuren en de scholen maken een eigen ontwerp. Leerlingen kunnen vervolgens kennis maken met de techniek van het steken en mogen het mozaïek met de hyacintenkelkjes ‘inkleuren’. Ook de kinderen van de naschoolse opvang zullen een mozaïek maken.

 

De Evenementencommissie van park Rusthoff zelf zorgt volgens traditie voor een fraai mozaïek waarin het thema van het corso “Communicatie” gebruikt wordt.

Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het park of om zelf misschien een stukje aan het grote mozaïek van het park mee te steken. Er wordt van 9.00 tot 16.00 uur op woensdag en donderdag gestoken. (Bij eventueel slecht weer wordt de vrijdag als extra dag gebruikt). Ook in het corsoweekend kunnen de resultaten nog bewonderd worden.

Contactpersoon Evenementencommissie Park Rusthoff: Ria Faber, tel. 0252-217496