Ooievaar op het nest

Op woensdag 4 april ontvingen wij van Ria Faber de melding dat er ’s middags op het ooievaarsnest, op het kleine eiland in het park, een ooievaar was geland.

 

Hij zat een hele tijd op zijn gemak het park te inspecteren doch is op een gegeven moment door een aantal meeuwen verjaagd. Hopelijk zal hij er weer terug keren. Op 6 april zijn onze gebeden verhoord want deze dag zat hij weer op het nest. Bijgevoegd twee foto’s van Ria van de ooievaar op het nest in park Rusthoff. Nadat hij woensdag er een tijdje op gezeten heeft, was het vrijdag tijd voor een nadere inspectie van het nest. Vrijdag liet hij zich echter niet meer verjagen door de meeuwen uit het park! Hopelijk blijft hij terug komen om uiteindelijk een vaste plaats te veroveren en hier mogelijk een gezin zal stichten hetgeen het park nog completer zal maken.