Persbericht voorjaarsmarkt

Evenement: voorjaarsmarkt in Park Rusthoff
Wanneer: 12 mei 2012
Waar: Park Rusthoff

 

SASSENHEIM – Op zaterdag 12 mei a.s. organiseert de Evenementencommissie tussen 10.00 en 16.00 uur weer de gezellige voorjaarsmarkt in Park Rusthoff te Sassenheim. Op het centrale eiland zijn de hele dag door diverse demonstraties, activiteiten en knutselmogelijkheden, waaronder iets moois maken voor moeder tijdens een bloemenworkshop. Zo’n 60 kramen bieden een grote keuze in planten, kado’s voor Moederdag en trendy artikelen voor huis en tuin. Winkeliers en bedrijven uit de regio hebben prachtige prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij en terwijl de ouders langs de kramen snuffelen kunnen de kinderen zich uitleven op het springkussen of smullen van een gratis ijsje.
Om tussendoor lekker uit te rusten is bij het paviljoen een terras met gezellige muziek ingericht, waar genoten kan worden van een hapje en een drankje. Een aantrekkelijke dag dus voor alle leeftijden!

Kijk voor actuele informatie op www.parkrusthoff.nl. Belangstellenden kunnen contact opnemen via de contactpagina van de site, T.a.v.: Evenementen.