Jaarlijks Halloween Park Party staat weer voor de deur

Alle kaarten voor Halloween zijn uitverkocht!  
Er zal dus ook geen kaartverkoop meer aan de poort plaatsvinden! 

 

Het is bijna zover, zaterdag 27 oktober is het Park Rusthoff geen gewoon park meer maar wordt het park omgedoopt in een Piratenpark. Wie dan naar binnen durft, staat stevig in zijn schoenen. Maar je mag natuurlijk altijd versterking meenemen.

De voorbereidingen zijn al in volle gang. De leden van de scoutinggroep Scojesa zijn, als elk jaar, alweer weken achtereen bezig om de decorstukken voor het Piratenpark te bouwen. Dit jaar belooft het nog weer mooier en spannender te worden dan vorig jaar.

Het gehele park wordt omgetoverd tot een groot griezelpark. Er is van alles te doen voor groot en klein. Vanaf 18.30 uur gaat het park open. Je gaat door de versierde hoofdingang naar binnen, waar op de rode loper het thema van dit jaar al meteen zichtbaar wordt en de eerste griezels al klaar staan om alle Halloween-gangertjes te ontvangen.  Als de scheepsbel  19.00 uur slaat, komt de lampionheks ten tonele. Alle kleintjes (ongeveer tot  7 jaar) krijgen een lampion van de Oranjevereniging, en gaan samen met de heks het park verkennen in een lange lampionnenoptocht . Daarna zijn er allerlei spelletjes te doen op het eiland. Een fotograaf zal alle verklede spookjes op de foto zetten. Haal alles uit de kast, want de mooiste verklede deelnemer wordt uitverkozen tot mooiste griezel en wint nog een leuk prijsje. Dit jaar zal in twee grote tenten  van alles te beleven zijn. Maar van wat? Dat blijft nog even  de griezelige  vraag.

Als alle kleintjes op het eiland zijn, wordt dit afgesloten voor de grotere kinderen en dit blijft zo tot 20.30 uur, dán pas gaan de bruggen naar het eiland weer open zodat iedereen kan genieten van de eindshow die zich op het eiland zal afspelen.

De dapperste kinderen krijgen vanaf ongeveer 19.30 uur de opdracht om in de buitenrand van het park op zoek te gaan naar een schat aan de hand van een schatkaart, goed verstopt en griezelig goed bewaakt. De avond wordt afgesloten met een spannend spetterend optreden.  Wat dit is, blijft nog even onbekend, maar het belooft een waar spektakel te worden voor groot en klein!

Kaartjes voor de Pirates of Rusthoff gaan vanaf 3 oktober in de verkoop;  alléén in de voorverkoop bij Primera van der Lans (Hoofdstraat 208), Bruna (Hoofdstraat 207), en  Verhage Fastfood (OudeHaven 10).  Maar let op; op is op! Aan het hek worden geen kaartjes meer verkocht.  Neem je ouders en vriendjes en vriendinnetjes mee, verkleed je als een echte “Halloweener”, en kom een avondje lekker griezelen!