Inschrijving Voorjaarsmarkt


Inschrijving Voorjaarsmarkt Park Rusthoff Sassenheim

2013 Is voor de Evenementencommissie van Park Rusthoff een jubileumjaar: want al weer voor de 10e keer wordt een gezellige voorjaarsmarkt georganiseerd. Op zaterdag 11 mei van 10.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers een keuze maken uit het uitgebreide aanbod aan planten en kado’s en houdt de Evenementencommissie een loterij met aantrekkelijke prijzen. 
Het paviljoen ‘Sassennest’ richt een gezellig terras in waar het met een kop koffie en wat lekkers erbij goed vertoeven is.

Om ons jubileum aandacht te geven en extra publiek te trekken, heeft de Rotaryclub dit jaar een ludieke actie bedacht in de vorm van een Formule EENdjesrace die om 15.00 uur gepland staat. De opbrengst hiervan is bestemd voor diverse verfraaiingprojecten in Park Rusthoff. Meer informatie over deze actie is binnenkort te vinden op de website van het park.

Kramen van 4 meter lang zijn te huur voor € 45,- per stuk, incl. BTW. Bij inschrijving voor 1 april geldt een vroegboekkorting van € 10,-. 
Inschrijving is tot 20 april mogelijk via het antwoordformulier via deze link. Neem voor meer informatie contact op met Lilian van Ruiten, tel. 0252-214174.

 

16 februari 2013