Kinderboerderijenpaspoort

Vanaf half maart kan je bij onze Kinderboerderij een Kinderboerderijenpaspoort bestellen.

Van de Vereniging Samenwerkende KinderBoerderijen Nederland ontvingen wij onderstaand bericht:

Beste Kinderboerderij Saksenhoeve,

De Lente is bijna weer in zicht. De hoogste tijd om uit de winterslaap te ontwaken en leuke dingen te gaan doen met het hele gezin. Een dagje uit bijvoorbeeld naar een van de 30 parken of attracties uit het Kinderboerderijenpaspoort!
Ook dit jaar geeft vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland weer het kinderboerderijenpaspoort uit. Met uw steun van €15,- (per paspoort) kunnen wij de kinderboerderijen blijven ondersteunen en hebben kinderen tot 13 jaar gratis toegang tot
30 superleuke dierentuinen, attractieparken en speeltuinen! Het paspoort is geldig vanaf 30 maart (Paasweekend) t/m 31 maart 2014.

 

Je kan het paspoort nu al via onze website bestellen, maar ook bij één van de 79 kinderboerderij krijgen (vanaf half maart!). Als je een paspoort bij jouw kinderboerderij haalt, dan:
1.       Gaat je bijdrage direct naar jouw kinderboerderij!
2.       Krijg je extra bonus-vrijkaart van Sprookjeswonderland te Enkhuizen. Die vrijkaart krijg je alleen als je het paspoort via een kinderboerderij aanschaft.
3.       Betaal je geen verzendkosten
4.       Heb je een goede reden om de kinderboerderij weer eens te bezoeken!

Voor meer informatie over het paspoort en de deelnemende kinderboerderijen, dierenparken, speeltuinen en attractieparken, klik op de link: Kinderboerderijenpaspoort