Mozaïeksteken

Mozaïeksteken in Park Rusthoff.

Afgelopen week zijn de uitnodigingsbrieven voor het mozaïeksteken in Park Rusthoff naar alle scholen gegaan; op woensdag 17 en donderdag 18 april a.s. kunnen er door alle basisscholen uit Sassenheim weer mozaïeken gemaakt gaan worden in het park. Inmiddels alweer voor de achtste keer georganiseerd door de evenementencommissie van Park Rusthoff kunnen we wel van een in ere herstelde traditie spreken. We hopen natuurlijk van harte dat er ook dit jaar toch voldoende bloemen aanwezig zullen zijn ondanks de nu nog steeds aanhoudende kou.

De scholen zorgen zelf voor een eigen ontwerp, de EC van Park Rusthoff zorgt i.s.m. de corsocommissie voor de hyacinten in hopelijk alle kleuren. Ook de kinderen van de naschoolse opvang zullen een mozaïek komen maken.

Traditie is ook inmiddels al dat de  evenementencommissie met een clubje vrijwilligers van Park Rusthoff zelf weer voor een fraai  mozaïek gaat zorgen waarin het thema van het corso “Bon Appetite” dit jaar ook gebruikt wordt.

Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het park tijdens en na het steken óf om zelf misschien een stukje aan het grote mozaïek van het park mee te steken. Er wordt van 9.00 tot 16.30 uur op woensdag en donderdag  gestoken.(Bij evt. slecht weer wordt de vrijdag als extra dag gebruikt). Niet alleen tijdens het steken bent u welkom in het park; de mozaïeken zullen nog tot en met het corsoweekend blijven liggen.

 

 

17 maart 2013