Voorjaarsmarkt 11 mei 2013

 

2013 Is voor de Evenementencommissie van Park Rusthoff een jubileumjaar, want al weer voor de 10e keer wordt de voorjaarsmarkt georganiseerd, een gezellige markt die elk jaar populairder wordt bij standhouders en bezoekers. Op zaterdag 11 mei van 10.00 tot 16.00 uur bieden ruim 75 kramen een groot assortiment in planten, bloemen en trendy artikelen voor huis en tuin. Degenen die nog een kadootje voor Moederdag zoeken kunnen een leuke keuze maken uit sieraden, brocante, zeepartikelen, boeken en van alles op het gebied van taarten en knutselen. Voor de doeners zijn er leuke workshops en demonstraties en voor de kinderen is er speciaal vermaak zoals een springkussen en in de kinderboerderij knuffelen met dieren en diverse spelletjes. Uiteraard ontbreekt de vertrouwde loterij niet met prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door de standhouders, winkeliers en bedrijven uit de regio.

Om het jubileum aandacht te geven en extra publiek te trekken heeft de Rotaryclub dit jaar een ludieke actie bedacht in de vorm van een Formule EENdjesrace die om 15.00 uur gepland staat. De opbrengst hiervan is bestemd voor diverse verfraaiingprojecten in Park Rusthoff. Bij Paviljoen ‘Sassennest’ en de Rotaryclub zijn bijzondere hapjes en drankjes te koop en met de gezellige liedjes van het Schippertjeskoor in de middag wordt het publiek enthousiast ontvangen. Toegang tot de voorjaarsmarkt is gratis. Contactpersoon evenementencommissie: Lilian van Ruiten, tel. 06-23644807.