Kindercorso en fietsen versieren

Op zaterdag 20 april trekt het bloemencorso door de streek.

Ook dit jaar organiseert kern Sassenheim van de TOV i.s.m. de speeltuinen DVV, Beatrix en Bijdorp en de evenementencommissie van Park Rusthoff het kindercorso op de ochtend van de beroemde stoet met praalwagens.

Alle kinderen in Sassenheim mogen vrijdag 19 april vanaf 18.30 tot 20.00 uur hun fiets, step of skelter komen versieren bij Paviljoen ’t Sassennest in park Rusthoff of bij speeltuin Beatrix, Vooruitgangdreef 1. Er zijn prachtige bloemen en steekschuim beschikbaar.

Zaterdag 20 april is het dan zover…het kindercorso gaat van start! Een geweldig leuk evenement voor zowel de kinderen als voor de toeschouwers. Het kindercorso start om 10.30 uur bij de Service Apotheek, Hoofdstraat 190 in Sassenheim. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door de Jeugdband van Adest Musica.

 

 

 

 

15 april 2013