Vacatures kinderboerderij

Vacatures kinderboerderij:

VRIJWILLIGERS VOOR DE OCHTEND

Voor de kinderboerderij in het park zoeken wij met spoed een aantal vrijwilligers om eenmaal per week of, als u dat wilt ook vaker, de dieren te voeren in de ochtend. Ze worden gevoerd tussen 8.00 en 10.00 uur en het neemt slechts een half uurtje van uw tijd in beslag. Na een inwerkperiode gaat u dit bij toerbeurt zelfstandig doen. Om 8.00 uur zitten alle beesten reeds op de uitkijk en met spanning op u en dus water en voer te wachten. Bij uw aankomst zullen zij u dan ook luidkeels en zeer enthousiast begroeten.

VRIJWILLIGERS ALS INVALKRACHT

Op de kinderboerderij is een vacature ontstaan voor vrijwilligers welke tijdens vakantie of absentie van reguliere krachten in willen vallen. Tot de taken behoren naast het ’s morgen en ’s middags voeren van de dieren tevens: Tijdens de openstelling optreden als gastheer/vrouw. Het verzorgen en observeren van de dieren en het schoonmaken van de hokken en de stallen.

INFORMATIE

Voor informatie en/of aanmelding inzake beide vacatures kunt u contact opnemen met de heer Ger Hoogervorst, tel 0252-217385. Op werkdagen na 17.00 uur.

 

 

4 april 2013