Creatieve Dag van het Park

Op zondag 26 mei wordt in Nederland de jaarlijkse “dag van het park” gehouden. Ook Park Rusthoff in Sassenheim zal daar weer uitgebreid op inhaken.

Net als andere jaren heeft de evenementencommissie ook dit jaar een bepaald thema bedacht en wel schilderen in de ruimste zin van het woord. Voor geïnteresseerde bezoekers een prima gelegenheid om de vele facetten van deze vorm van kunst van 10.30 tot 16.00 uur op talrijke plekken in het park te komen bewonderen.

Ook de kinderboerderij is een bezoek meer dan waard. De lammetjes zullen in de weide dartelen en de volwassen schapen zullen vanaf 11.00 uur door een ware schaapscheerder worden geschoren. In paviljoen het Sassennest of op het gezellige met zon overgoten terras is het goed toeven en genieten van de prachtige zichtlijnen.

Wilt u komen schilderen, tekenen, aquarelleren, schetsen, etc., etc. dan bent u bij deze van harte uitgenodigd. Het park is eind mei op zijn mooist. Het frisse jonge groen en de uitbundig bloeiende Rododendron en diverse andere voorjaarbloeiers zullen u zeker helpen om de nodige inspiratie op te doen. Er zijn zo veel prachtige plekken waar u alleen of in een groep hobbygenoten tot de mooiste resultaten zult komen en samen te picknicken. Tevens is het toegestaan om bestaande werken op uw plek te exposeren.

De deelname is geheel kosteloos.  U kunt u tijdens de openingstijden opgeven bij Lidy Zwetsloot in het Sassennest of via nevenstaande link: aanmeldformulier of op de dag zelf.

Voordat u op 26 mei een plek in het park uitzoekt, graag vanaf 10.30 uur eerst melden in het Sassennest .
Het eerste kopje koffie wordt u gratis aangeboden.

 

20 mei 2013