Avondvierdaagse

Avondvierdaagse in Sassenheim groot succes.

Maandagavond 3 juni vertrokken ruim 440 geregistreerde wandelaars voor de eerste van vier wandelingen van 5 of 10 km.

Aangetrokken door het mooie weer en de enthousiaste verhalen van de deelnemers werd de stoet wandelaars iedere avond groter.Familie en vrienden sloten zich voor een of meerdere avonden aan bij de deelnemers. De uitgezette routes door Sassenheim en omgeving brachten veel mensen ook op plaatsen en straten waar men nog niet eerder geweest was.

Deelnemen aan de vierdaagse is ook een goede manier om je dorp en omgeving te leren kennen.
De start en finish waren iedere avond bij het Sassennest in Park Rusthoff, waar het telkens een gezellige drukte was. Donderdag werd de vierdaagse feestelijk en muzikaal afgesloten. De deelnemers werden bij de hoofdingang of later op de avond op het middenterrein in Park Rusthoff verwelkomd door de “Feesttoeters” die voor een vrolijke sfeer zorgden. Daar kregen de stoere wandelaars, waaronder een aantal 10-jarigen die vier avonden 10 km gelopen hebben hun welverdiende medaille.

Volgend jaar zal de Oranjevereniging Sassenheim de avondvierdaagse weer in de eerste week van juni (2-5 juni 2014) organiseren. Hiervoor is de Oranjevereniging Sassenheim nog wel op zoek naar een aantal mensen die bereid zijn mee
te helpen bij de organisatie. Aanmelden hiervoor kan via de site van de Oranjevereniging:  www.oranjevereniging-sassenheim.nl

 

 

09 juni 2013