Adest Musica presenteert WMC 20 juli

Adest presenteert WMC mars en show in Park Rusthoff.

De finaledag, zondag 28 juli, van het Wereld Muziek Concours 2013 nadert met rasse schreden. Op deze dag zal Drum- en Showband Adest Musica in het Parkstad Limburg Stadion op de onderdelen mars en show uitkomen. Op 28 juli zullen zo’n 300 Adest supporters naar Kerkrade reizen en tezamen met 17.000 muziekliefhebbers in het uitverkochte stadion, de verrichtingen van Adest Musica volgen.

Zaterdag 20 juli, try-out
Om de inwoners van Teylingen en daarnaast tal van muziekliefhebbers, de nieuwe producten voorafgaande aan het WMC te laten horen en zien, wordt er een zogenaamde try-out georganiseerd. Deze vindt plaats op zaterdag 20 juli vanaf 19.30 uur in Park Rusthoff en de toegang is vrij. De vrijwilligers van Stichting Park Rusthoff zorgen voor een drankje in het Sassennest. De bezoekers wordt het advies gegeven om een eigen (klap)stoel mee te nemen.

Naast de presentatie van de WMC mars producten Kingdom of God en Tower of Logic en het bijzondere showproduct Mother Earth wordt deze avond ook de CD Mother Earth gepresenteerd. Een CD met de hiervoor genoemde producten, aangevuld met enkele Adest marsen, die de bezoekers voor slechts 10 euro kunnen aanschaffen. De presentatie van deze avond wordt verzorgd door slagwerkinstructeur Jos Lustberg. Jos noemt in zijn reactie: “Een show waar het doorsnee taptoepubliek aan moet wennen maar het is een verrassend product zonder dat de Adest stijl wordt losgelaten”.

Mars, CD presentatie en show
Het programma start op 20 juli met het onderdeel mars waarbij Jos Lustberg in zijn presentatie o.a. zal ingaan op het te lopen marsparcours. Helaas zijn de afmetingen van het parkterrein niet voldoende om de mars exact volgens het WMC parcours te kunnen lopen. Toch zal Adest Musica met enige improvisatie de verplichte counters en bochttechnieken tonen. Hierna vindt de presentatie van de nieuwe CD Mother Earth plaats. Het programma wordt vervolgd met de indrukwekkende show Mother Earth waarin tal van aardse elementen in muziek en choreografie voorbij komen. Een show met verschillende gimmicks die oog en oor van het taptoepubliek gaan verrassen.

Het programma wordt afgesloten met het spelen van enkele slotnummers en zal tot omstreeks 21.00 uur duren. Na afloop van deze try-out is het mogelijk om in Sociaal Cultureel Centrum ’t Onderdak in de clubruimten van Adest Musica na te praten onder het genot van een drankje. Adest Musica biedt de inwoners van Sassenheim, Teylingen en andere belangstellenden een zomerse muzikale WMC avond aan.

 

 

 

 

10 juli 2013.