Openlucht Bioscoop

Primeur: Openlucht Bioscoop.

Op 7 september heeft Park Rusthoff een primeur, want die avond is er voor het eerst een Openlucht Bioscoop op het eiland. Na het gezellige Vrije Tijd Festival en de kindervrijmarkt overdag wordt het tijd voor de echte ontspanning. Vanaf 18.30u vertonen we de film Brave (adviesleeftijd vanaf 6 jaar), Nederlands gesproken. Kom vanaf 18.00u met je kleedje of je stoel naar de ingang aan de Hoofdstraat en zoek een mooi plekje in de buurt van het scherm.

Na het spannende Disneyavontuur wordt het tijd voor de volwassenen om een plaatsje te bemachtigen. Vanaf 21.00u gaat de ingang aan de Hoofdstraat open voor de bezoekers aan de film ‘Marathon’, een oer-Hollands komisch drama, die om 21.30u gaat draaien. Uiteraard zijn er passende lekkernijen te koop in het paviljoen.

Kaartjes zijn voor € 4,- per film te koop bij Bruna, Primera Van der Lans en paviljoen Sassennest (tijdens de openingstijden). Natuurlijk wil je deze primeur niet missen. Ga daarom snel naar één van de verkooppunten en koop een toegangskaartje voor je favoriete film.

Contactpersoon Evenementencommissie Park Rusthoff: Evert Ruikes, tel. 0252-220047.