Halloween-Park-Party in Park Rusthoff

 

Nog maar een paar nachtjes en dan gaat er het weer om spannen in Park Rusthoff in Sassenheim. De tiende editie alweer van de Halloween park Party, op zaterdag 26 oktober. Thema dit jaar is ‘Nihgtmare before Christmas’ en de versieringscommissie, samen met de Scojesa, is al weken druk bezig dit thema goed tot zijn recht te laten komen. Ook in de aankleding van het park zal dit thema duidelijk terug te vinden zijn. Ook aan de kleding voor alle spoken en figuranten wordt de laatste hand gelegd. Zelfs het altijd weer spannende eindspektakel zal in dit thema opgevoerd gaan worden! Haast je dus als je nog geen kaarten voor deze Halloween park Party hebt want de kaartverkoop  gaat al snel en op is op helaas. Als de 1400 kaarten verkocht zijn is het echt op; meer spoken kunnen er gewoon niet in het park!

Duik nog even in je verkleedkist en zoek een Jack Skeleton, Sally of ‘gewoon’ een spoken-, piraat- of Dracula pak en kom gezellig griezelen zaterdagavond in het park. Voor de mooiste, engste of origineelste verklede griezels stelt Fastfoof Verhage weer lekker prijsjes ter beschikking, dit geldt óók voor de ouders die meekomen!

Om 18.30 zullen de poorten van het prachtig in Halloween sfeer versierde park openen. De kleinsten krijgen daar een lampion, aangeboden door de Oranje Vereniging en om klokslag 19.00 uur kunnen de kleinsten met hun, natúúrlijk ook op hun mooist verkleedde, ouders, de Lichtjesheks achterna. Zij brengt ze langs de buitenrand, in een lampionnenoptocht,  wandelend naar het middeneiland waar dit jaar de behendigheid getest worden bij de heksenspelletjes.

Dan wordt het eiland “afgesloten” zodat het griezelig gezellig blijft voor de kleinsten. De oudere kinderen, alleen voor wie durft natuurlijk, mogen vanaf 19.15 dan ook het park in en kunnen met een puzzelkaart, die ze bij de ingang krijgen, op zoek naar de Nihgtmare-figuren. Deze hebben allemaal een vraag die goed beantwoord moet te worden, wil je meedingen naar een leuk prijsje! Neem dus een pennetje of een potloodje mee. Natuurlijk huizen er ook dit jaar weer een aantal heksen, tovenaars en anders gespuis in het ‘bos’ gebied van het park.

Na afloop kunnen de kinderen met een sterke maag misschien nog een spinnetje uit de heksenketel proberen, die weggespoeld kan worden met een lekker bekertje…tja, groene limonade? Voor de ouders die mee durven komen is er een kopje koffie of thee. Aan het einde van de Halloween Park Party gaat om 20.30 het eiland weer open voor groot en klein, zodat iedereen kan komen kijken naar weer een prachtige eindshow.

Kinderen die nog mee willen doen aan dit griezelevenement dienen vooraf een kaartje à €3,= te kopen bij Primera van der Lans, Hoofdstraat 208, of bij Bruna, Hoofdstraat 207, of Verhage  fastfood (Oude Haven 10) allen te Sassenheim. Het aantal kaarten is beperkt dus moet je snel zijn. Aan de poort op de avond van Halloween zelf worden géén kaarten meer verkocht!