Kaartverkoop tweede lustrum Halloween park Party

Het is alweer tien jaar geleden dat de eerste Halloween park Party plaatsvond in Park Rusthoff te Sassenheim. Toen al met ruim 300 kinderen met hun ouders;  inmiddels is het al drie jaar achtereen uitverkocht met 800 kinderkaartjes en een belevenis voor de hele Bollenstreek.

Deze tiende editie zal plaatsvinden op zaterdag 26 oktober van 19.00 tot 21.00 uur voor kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene. Ook dit jaar is weer voor een spannend thema gekozen; Nightmare before Christmas.

De Halloween commissie en de Scojesa zijn al weken druk bezig met de diverse versieringen voor het park te maken zodat het thema goed tot z’n recht komt. Zij wil de bezoekers van de Halloween party uitnodigen om misschien ook wel als een Jack Skellington,  Sally,  Dr Finklestein of ‘gewoon’ als Corpse, Vampire of Mummie naar het park te komen. Ook dit jaar is er weer een mooie prijs door Verhage beschikbaar gesteld voor de leukst verklede griezels onder de kinderen maar ook bij de ouders.

Om 18.30 gaat het park open en als de kerkklok 19.00 uur slaat, komt de Opperheks ten tonele. Alle kleintjes (ongeveer tot  7 jaar) krijgen een lampion van de Oranjevereniging, en gaan samen met de lampionheks het park verkennen in een lange lampionnenoptocht naar het eiland. Daarna zijn er daar allerlei spelletjes te doen en wat griezeligs te eten en te drinken. Pas als alle kleintjes op het eiland zijn mogen de écht stoere kinderen de buitenring gaan verkennen; wat zullen ze daar allemaal tegenkomen?

Kaartjes voor deze tiende Halloween  party gaan op zaterdag 5 oktober in de verkoop en zijn verkrijgbaar alléén in de voorverkoop bij Primera van der Lans (Hoofdstraat 208),    Bruna (Hoofdstraat 207) en  Verhage Fastfood  (Oude Haven 10).  Maar let op; op is op! Aan het hek worden geen kaartjes meer verkocht.  Kom met je ouders en vriendjes en vriendinnetjes, verkleed je als een echte “Halloweener”, en kom een avondje lekker griezelen!