Nieuwe donateurs Park Rusthoff spoorloos…

Tijdens de vrijwilligersmarkt op zaterdag 7 september en rond de kerkdienst van de gezamenlijke kerken op zondag 15 september j.l. in Park Rusthoff, zijn er door vrijwilligers van het park ruim 1.000 flyers uitgedeeld met als doel het aantal donateurs uit te breiden. Gezien het grote aantal flyers dat is uitgedeeld en de positieve reacties die wij ontvingen waren de verwachtingen dan ook zeer hoog gespannen.

Eind september, ruim veertien dagen na het uitdelen van de flyers, was er echter nog niet één aanmelding binnen. Op zo’n groot aantal flyers leek ons dat onmogelijk. Onder de ruim 120 vrijwilligers van het park bevindt zich gelukkig ook een ICT-techneut die de gehele website heeft doorgeworsteld en tot de conclusie is gekomen dat er een stukje code in de website verdwenen is dat het script voor het verzenden van het aanmeldingsformulier aanroept.
Inmiddels is het probleem verholpen en na een uitgebreide test blijkt alles weer normaal te functioneren. De aanmeldingen kunnen dus weer worden ontvangen.

Daarom willen wij bij deze graag een beroep doen op allen die zich in september als donateur hebben aangemeld, dit nogmaals te willen doen, waarvoor bij voorbaat onze hartelijke dank. Aanmelden kan via de website van het park. Links op deze homepage vindt u in het hoofdmenu het kopje “donateur worden”. Indien u daar op klikt, vindt u de nodige informatie en een aanmeldingsformulier.