Dankzij NL doet

 

Dankzij nl doet, grote schoonmaak Park Rusthoff .

Getuige de bijgaande foto’s werden er ook in Park Rusthoff zaterdag 22 maart diverse schoonmaakklussen geklaard in het kader van de landelijke actie “NL doet”.
De schoonmaakploeg bestond uit 5 leden van de Lions club Teylingen in oprichting, 2 leerlingen van 4 havo van het Rijnlands Lyceum Sassenheim, Ronald van Ruiten van het gelijknamige schoonmaakbedrijf en Ronald van de Graaf, voorzitter van de Stichting Beheer Park Rusthoff.

Lidy en Co Zwetsloot verzorgden de inwendige mens in het Sassennest alwaar de koffie met een lekkere punt appeltaart klaar stond . Alle parkbanken , bruggen en vuilnisbakken zijn schoongemaakt en ook het hek van de hoofdingang en infobord. Al met al een geslaagde actie.

Het park is klaar voor de lente! Met dank aan iedereen die meegeholpen heeft.

24 maart 2014