Voorjaarsmarkt 10 mei 2014

Voorjaarsmarkt 10 mei 2014 van 10.00 uur tot 16.00 uur

Entree: Gratis

 

Op zaterdag 10 mei is het weer zover: de voorjaarsmarkt in Park Rusthoff. Zoals ieder jaar verandert het eiland in het park weer in een gezellige markt met kramen vol zomerbloeiers, sieraden, kunst en andere artikelen voor huis en tuin. Volop keus voor een passend moederdagkado dus! Wilt u alvast een voorproefje van het aanbod? Neem dan een kijkje bij de deelnemers aan de Voorjaarsmarkt. Zoals altijd kunt u natuurlijk ook weer een gokje wagen bij het rad van fortuin onder het genot van een hapje en drankje.

Dit jaar vraagt Rotaryclub Sassenheim aandacht voor de shelterbox. Shelterbox is een internationaal noodhulpfonds dat wereldwijd voorziet in noodonderdak, warmte en waardigheid voor mensen die zijn getroffen door (natuur)rampen. Voor meer informatie over de Shelterbox, kunt u hun website bezoeken: www.shelterbox.nl of op deze link klikken. Om het streven om minimaal 500 shelterboxen te kunnen leveren vanuit Nederland is er een wijnactie tijdens de Voorjaarsmarkt. Bij aankoop van een doos wijn ontvangt u een genummerd certificaat, waarmee u voor €10 bijdraagt in een shelterbox. U wordt op de hoogte gehouden als deze wordt uitgezonden.

Vanuit het Voorhavenkwartier vertrekt tussen 11.00 en 15.00 uur elk kwartier een kindertrein met een halte in het park. Kortom, genoeg redenen om op 10 mei naar Park Rusthoff te komen.

Contactpersoon: Lilian van Ruiten, e-mail: ecparkrusthoff@gmail.com