Voorjaarsmarkt 2014

Na het jubileumjaar 2013 organiseert de Evenementencommissie weer met plezier de voorjaarsmarkt in Park Rusthoff, traditioneel gehouden op de zaterdag voor moederdag.

We nodigen u graag uit deel te nemen aan de gezellige markt
op zaterdag 10 mei a.s. van 10.00-16.00 uur.

De afgelopen jaren hebben wij veel enthousiaste bezoekers uit de regio ontvangen en daar rekenen we dit jaar ook zeker weer op. We brengen de markt onder de aandacht via posters, flyers, websites en de regionale media.
Voor het aanbieden van uw artikelen hebben wij kramen (zonder achterdoek) van 4 meter lang te huur voor de prijs van € 50,- incl. BTW, een lichte prijsverhoging t.o.v. 2013. Om u hierin tegemoet te komen bieden we u graag aan om in de periode 1 april t/m 10 mei a.s. uw logo te laten plaatsen op de website van Park Rusthoff subkeuze Voorjaarsmarkt.

Bovendien kunt u voor € 5,- extra (op het totaal) een link naar uw eigen website kopen, zodat bezoekers van www.parkrusthoff.nl direct vanuit uw 
logo kunnen doorklikken en inzicht krijgen in uw assortiment en eventuele aanbieding voor de voorjaarsmarkt.

Bent u geïnteresseerd in het huren van één of meerdere kramen, of wilt u aanvullende informatie ontvangen, neem dan graag contact op. Inschrijven voor de voorjaarsmarkt kan door het ingevulde antwoordformulier te mailen naar ecparkrusthoff@gmail.com. Vergeet daarbij alstublieft niet uw logo en uw URL naar uw website indien u daar gebruik van wilt maken. U kunt het formulier vinden via deze link.
De inschrijving sluit op 30 april 2014. We hopen u graag als deelnemer te noteren.

Met vriendelijke groet,
namens de Evenementencommissie van Park Rusthoff
Lilian van Ruiten
Knorrenburg 20
2171 DK Sassenheim
0252-214174/06-23644807
ecparkrusthoff@gmail.com

 

Inschrijfformulier voorjaarsmarkt zaterdag 10 mei 2014 kunt u downloaden via deze link.