Holle Bolle Gijs

ZATERDAG 21 juni 2014: HOLLE BOLLE GIJS IN PARK RUSTHOFF

Sassenheim. In het kader van de Parkencampagne van de Stichting Nederland Schoon, welke van start is gegaan op 24 mei j.l. is ook Park Rusthoff in Sassenheim opgenomen in de erelijst van “De lekkerste parken van Nederland”.

Holle Bolle Gijs is ook onderdeel van deze campagne en gaat hoogst persoonlijk op Parkentour langs Lekkere Parken. Afhankelijk van het weer is hij ieder weekend tot begin juli in een mooi en schoon park van Nederland te vinden. Park Rusthoff is afgelopen week officieel benoemd tot Lekker Park en Holle Bolle Gijs heeft dit park geselecteerd voor een bezoek op a.s. zaterdag 21 juni.

Naast dit bezoek krijgt het park een officieel bord ‘Lekker park’ dat opgehangen kan worden bij de ingang van het park.  Holle Bolle Gijs wordt begeleid door een Supporter van Schoon promoteam. Dit team, bestaande uit 4 personen, is in het park aanwezig om Holle Bolle Gijs tijdig te legen, ze delen Parken-afvalzakjes uit en werven nieuwe Supporters voor Schoon.

Holle Bolle Gijs zal a.s. zaterdag om 11:30 uur arriveren met een promoteam en zal op de rode loper bij de hoofdingang  van het park aan de Hoofdstraat te vinden zijn. Om 16:30 wordt hij weer opgehaald.

19.06.2014